Firmaet blir drevet av Ruben Johan Antonsen , og er fra Leknes kommune i Nordland.

Vi har lang og bred erfaring innen vår bransje. Vi gjør vårt beste, og setter kunden i fokus for å oppnå gode resultater. Vi har konkurransedyktige priser. Hos oss finner du anerkjente produkter til rimelige priser. Med et øye for kvalitet, kan vi garantere deg som kunde et bra resultat.
Om det skulle være noen nye kunder som trenger service, årskontroll og reparasjoner av truck, lift og anleggsmaskiner.

Arctic Maskinservice AS driver med service, reparasjon og sakkyndig kontroll av alle typer/merker anleggsmaskiner, gaffeltrucker og Byggeplassheiser.  
Våre servicemedarbeidere er jevnlig på kurs – dette for til enhver tid å være oppdatert på det nyeste av teknologi. Om nødvendig bringer vi din truck inn til våre egne verksted. Vår kunnskap er din trygghet for fremtiden og målet er å unngå nedetid og reduksjon av driftskostnader.Vi utfører også service og reparasjonsarbeid på traktor og det som måtte være.

Vi har hovedbase på Leknes i Vestvågøy kommune i Nordland, og utfører service og reparasjonsarbeid for våre kunder. Dette gjør vi via våre godt utrustede servicebiler, som gjør det slik at ingen oppdrag skal være umulig å utføre ute i felt hos kunde.

Vi har lang erfaring fra maskiner og utstyr fra de fleste leverandører. Vårt mål er å kunne tilby service, reparasjoner og sakkyndig kontroll. Samt at vi selger/leverer utstyr fra flere leverandører som Engcon, Rotortilt, Drivex, og Gjerstad.